A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Засідання професійної спільноти класних керівників ЗЗСО Безлюдівської СР 02.12.2021

Дата: 03.12.2021 14:33
Кількість переглядів: 113

02 грудня 2021 року КЗ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Безлюдівської селищної ради ініціював зустріч професійної спільноти класних керівників ШМО з теми «Якісна школа: формування виховного простору», на яку були запрошені керівники шкільних методичних обєднань класних керівників та новопризначені класні керівники. 

Консультант Центру, Андрус І.М., познайомила учасників зустрічі з нормативними документами, більш конкретно зупинилась на Положенні про класного керівника та на плануванні роботи класного керівника.

Кирилюк О.В., КЗ «Хорошівський ліцей», у своєму виступі з теми «Педагогіка партнерства: поєднання батьків, дітей, педагогів» наголосила на тому, що виховний процес є невід’ємною частиною освітнього процесу, зупинилась на співпраці з батьками та наголосила, що  важливим компонентом Нової української школи визначено педагогіку, яка ґрунтується на партнерстві між учнем, учителем та батьками. Налагодженню педагогіки партнерства сприяє  інтегрований курс «Культура добросусідства». Зокрема, педагог представила нові формати проведення батьківських зборів, які сприяють налагодженню порозуміння та партнерства з батьками як важливого чинника для формування виховного простору НУШ. 

Кіріяк  Н.М., КЗ «Безлюдівський юридичний ліцей», розкрила питання роботи класного керівника в умовах дистанційного і змішаного навчання, наголосила на необхідності співпраці з батьками під час дистанційного навчання.

Гудій О.В., КЗ «Безлюдівський ліцей», зупинилась на питанні «Знаменні та пам`ятні дати», поділилась досвідом як організована робота класних керівників у цьому напрямку.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень