A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

ІІ Міжнародний конкурс для вчителів «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Дата: 09.12.2021 14:51
Кількість переглядів: 60

З 1 грудня 2021 р. по 20 лютого 2022 р. Науково-дослідний інститут українознавства Міністерства освіти і науки України проводить ІІ Міжнародний конкурс «Українознавчі пріоритети освітнього процесу» для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори.

Метою Конкурсу є вивчення, узагальнення та поширення кращого педагогічного досвіду вчителів українознавства та інших вчителів предметників, учителів початкових класів освітніх закладів різних типів і форм власності в Україні та українських освітніх закладів за кордоном щодо українознавчого наповнення системи освіти, викладання курсу за вибором «Українознавство», а також використання елементів українознавства в різних галузях освіти в Україні та в українських освітніх осередках за кордоном.

До участі у Конкурсі запрошуються вчителі закладів загальної середньої освіти України усіх типів та форм власності, закордонних українських закладів освіти. Конкурс проводиться в заочній формі. Участь у ньому безкоштовна і здійснюється з ініціативи педагогічного працівника. Для участі у Конкурсі необхідно до 01 лютого 2022 р. (включно) заповнити заявку і прикріпити до неї розробку уроку з українознавства або розробку виховного українознавчого заходу та додатки (за наявності) за покликанням https://forms.gle/KHekwTkMGcvubJFp8 

Більше інформації:

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ ІІ Міжнародного конкурсу для вчителів закладів загальної середньої освіти України та освітніх установ української діаспори «Українознавчі пріоритети освітнього процесу»

Наказ НДІУ про організацію та проведення Міжнародного конкурсу для вчителів

Положення про проведення Міжнародного конкурсу для вчителів


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень