A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Засідання спільноти вчителів інформатичної галузі ЗЗСО Безлюдівської СР 16.12.2021

Дата: 17.12.2021 11:25
Кількість переглядів: 100

 

16 грудня 2021 року відбулось онлайн-засідання освітянської спільноти інформатичної галузі закладів освіти Безлюдівської селищної ради. Учасники семінару працювали в дистанційному режимі за допомогою сервісу для відеоконференцій Google Meet за темою «Організація освітнього процессу НУШ-2022 , підготовка до конструювання і реалізації власних програм»
До участі були запрошені лідери (модератори) інформатичної галузі п`яти закладів ЗЗСО Безлюдівської селищної ради: КЗ «Безлюдівський ліцей» Гоменюк Сергій Миколайович, КЗ «Безлюдівський юридичний ліцей імені Героя Радянського Союзу І.Я.Підкопая» Воліченко Іван Григорович, КЗ «Васищевський ліцей» Ткаченко Оксана Анатоліївна, КЗ «Хорошівський ліцей» Дубовик Таїсія Володимирівна, КЗ «Лизогубівський ліцей» Султанова Світлана Володимирівна.
Було вирішено формувати на рівні громади спільноти за принципом освітніх галузей, представлених в новому Державному стандарті.
  Питання зустрічі: 
1. Організаційні моменти, аналіз методичних рекомендацій про викладання навчальних предметів інформатичної галузі у 2021-2022 навчальному році – доповідач Фесюк О.В., консультант КЗ «Безлюдівський ЦПРПП»
2.  Практичні поради, методичні рекомендації під час викладання предмету інформатика, огляд електронних сервісів для організації дистанційного та змішаного навчання – доповідач Ткаченко О.А.
3. Огляд модельних навчальних програм з інформатики, відео-презентація від авторки модельної навчальної програми «STEM» 5-6 кл., - доповідач Фесюк О.В.
4. Доповідь про цифрову компетентність, а саме як грамотно та безпечно комунікувати в інформаційному просторі, про місце інформатики в суспільстві – доповідач Гоменюк С.М.
5. Заключне слово
По закінченню заходу учасники обмінялися думками та висловили свої враження, пропозиції, побажання щодо проведеного методичного івенту.
Засідання пройшло у творчій атмосфері, а його учасники отримали корисну інформацію.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень