A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Нарада з заступниками директорів з навчально-виховної роботи 11.01.2022

Дата: 12.01.2022 08:38
Кількість переглядів: 86

11 січня 2022 року у КЗ «Безлюдівський ЦПРПП» було проведено нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти, на якій розглянули деякі важливі питання: 
1. Вибір та замовлення підручників для учнів та педагогічних працівників 9 класу.
2. Формування професійних спільнот педагогічних працівників  закладів освіти - консультант Фесюк О.В.
3. Консультативна допомога з нагальних питань щодо курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників, атестації, фахових конкурсів - директор Центру Кривошея Л.М.
Консультант Андрус І.М., відповідальна за відбір підручників, разом з учасниками  наради розглянула нормативно-правові документи щодо вибору та замовлення підручників для 9 класу, ознайомилися з  Порядком проведення вибору підручників педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти  та особливостями оформлення результатів вибору за допомогою програмного забезпечення «КУРС: ШКОЛА».
З метою 100% забезпечення учнів підручниками протягом наступних 4-х років,  було організовано обговорення вибору підручників для 9 класу в професійних спільнотах педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти  Безлюдівської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень