A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Відбудеться наймасштабніший Всеукраїнський урок фізичної культури онлайн, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку

Дата: 04.04.2022 11:45
Кількість переглядів: 34

06 квітня 2022 року з метою об’єднання учнів/учениць та вчителів з різних куточків України відбудеться Всеукраїнський урок фізичної культури онлайн, присвячений Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку (лист Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 01 квітня 2022 року № 22.1/10-432 «Щодо проведення наймасштабнішого Всеукраїнського уроку фізичної культури»).

Організаторами заходу є Міністерство освіти і науки України, Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор» за підтримки Міжнародного дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ».

До участі запрошуються учителі та учні/учениці закладів загальної середньої освіти у Всеукраїнському уроці фізичної культури.

Також до уроку долучаються зірки спорту та шоу бізнесу, опініон лідери: телеведучий Олександр Педан; співак Позитив (Олексій Завгородній); танцюрист Женя Кот; футболіст Олександр Зінченко; дзюдоїста Дар’я Білодід та інші.

Долучитися до уроку можна, підключившись до прямого ефіру організаторів за одним із покликань:

Міністерство освіти і науки України – https://youtube.com/c/JuniorZUA

UNICEF Ukraine – https://youtube.com/user/unicefukraine

Новий канал – https://youtube.com/c/novychannel

Початок заходу 06 квітня 2022 року о 13:00

Довідки за телефонами: +38(067)756-65-52 Андрій Анатолійович Боляк, +38(097)842-32-67 Галина Анатоліївна Коломоєць.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень