A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Військовий щоденник освітян

Дата: 05.04.2022 15:59
Кількість переглядів: 43

У цей буремний для України час освітяни не тільки з усіма сидять в укриттях, хвилюються за своїх рідних, борються за своє життя, а й ведуть онлайн уроки, підтримують учнів, готують укриття, ведуть інформаційну війну з противником, а дехто боронить свою землю зі зброєю в руках.

Представляємо вам перші сторінки Військового щоденника освітян https://cutt.ly/4AGQc0a

Звертаємо вашу увагу, що в умовах військового часу ми дотримуємося інформаційної безпеки наших дописувачів, а саме:

1. Не публікуємо точне місце працевлаштування та повні імена освітян

2. Не публікуємо фотографії та відеоматеріал з дітьми

Зверніть увагу, що ми не включили до Військового щоденника рекомендації у вигляді презентацій або інфографіки стосовно того, як пережити авіаобстріл або що треба взяти з собою у бомбосховище. Ми розуміємо, що це важлива інформація, але її дуже багато на теренах Інтернету.

Ми сподіваємось, що Військовий щоденник стане майданчиком емоційної розрядки освітян та підтримки один одного.

Нагадуємо, що Академія інноваційного розвитку освіти створила новий проєкт для освітян «Військовий щоденник освітян». Кожен учитель будь-якого навчального закладу, вихователь дитячого садочка, викладач вищого навчального закладу може написати про свої переживання та емоції, думки та події, які вплинули на ваші рішення, маленькі та великі радощі в ці дні. Також можна зробити фото або записати невеличке відео.

Кожен день свої матеріали надсилайте на електронну адресу vijskovijsodennikosvitan@gmail.com Обов’язково підписуйте свої записи у щоденник: прізвища та ім’я, область, населений пункт, навчальний заклад. Якщо хтось хоче взяти участь анонімно –  зробить приписку. Ми не будемо оприлюднювати ваше прізвище.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень