A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

21 квітня Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності

Дата: 21.04.2022 10:08
Кількість переглядів: 48

Відділом планування та розподілу навчальної літератури і бібліотекою КВНЗ "ХАНО" підготовлено інформаційне повідомлення до «Всесвітнього дня творчості та інноваційної діяльності». Цю інформацію пропонуємо для використання  педагогам і шкільним бібліотекарям:

Святкування Всесвітнього дня творчості та інновацій відбувається в третій декаді квітня. Вперше цей день був відзначений у 2002 році.

Без творчості та інновацій життя набуває вельми неприємного відтінку, адже течія життя передбачає освіжаюче його оновлення.

У резолюції №A / RES / 71/284 від 27 квітня 2017 року Генеральна асамблея пропонує всім державам членам, організаціям системи Організації Об’єднаних Націй та іншим міжнародним і регіональним організаціям, а також громадянському суспільству, включаючи неурядові організації , відзначати цей день належним чином і відповідно до національних пріоритетів, з метою підвищення рівня інформованості про роль творчості та інноваційної діяльності в вирішенні проблем.

Давайте використовувати Всесвітній день творчості та інновацій, щоб зміцнити наш власний потенціал для створення нових ідей, нових рішень, нових дій та нових результатів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень