A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Всеукраїнський семінар-практикум «Вдосконалення дистанційних уроків фізичної культури на основі діяльнісного підходу»

Дата: 25.04.2022 11:45
Кількість переглядів: 39

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському семінарі-практикумі «Вдосконалення дистанційних уроків фізичної культури на основі діяльнісного підходу» 27 квітня 2022 року (початок о 14:00)

З метою сприяння закладам освіти у проведенні дистанційних уроків з фізичної культури та забезпечення підвищення кваліфікації вчителів Міністерство освіти і науки України, Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Джуніор», за підтримки Міжнародного дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» реалізують проєкт «Перемагаємо разом». 

Запрошуємо вчителів та учнів закладів загальної середньої освіти (далі - ЗЗСО) долучатися до онлайн уроків з фізичної культури в рамках проєкту «Всеукраїнський розклад онлайн»https://mon.gov.ua/ua/vseukrayinskij-rozklad

Звертаємо увагу на неприпустимість скасування чи обмеження кількості уроків фізичної культури в розкладі ЗЗСО, а також на необхідність проведення цих уроків з використанням синхронного методу дистанційного навчання. 

27 квітня 2022 року о 14:00 відбудеться Всеукраїнський семінар-практикум «Вдосконалення дистанційних уроків фізичної культури на основі діяльнісного підходу», який пройде в режимі онлайн. Для участі у семінарі-практикумі запрошуємо керівників та вчителів фізичної культури ЗЗСО. Попередня реєстрація до 26.04.2022 року за покликанням: https://forms.gle/wsUHaCnTti1ba9PA9

Довідки за телефоном: +38(067)756-65-52 Андрій Анатолійович Боляк, +38(097)842-32-67 Галина Анатоліївна Коломоєць.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень