A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Перше заняття Школи молодого фахівця психологічної служби Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя (в межах ХАБу «Безпечна школа» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини — 2030» )

Дата: 03.05.2022 11:33
Кількість переглядів: 54

Перше заняття Школи молодого фахівця психологічної служби, вебінар за темою «Аналітична діяльність фахівця психологічної служби: розподіл функціональних обов’язків, організація та планування роботи, ведення документації»

28 квітня 2022 року вiдкрито доступ до матерiалiв заняття у межах Школи молодого фахівця психологічної служби за темою «Аналітична діяльність фахівця психологічної служби: розподіл функціональних обов’язків, організація та планування роботи, ведення документації», що пiдготовленi Центром практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя (в межах ХАБу «Безпечна школа» регіонального проєкту «Освітній технопарк Харківщини — 2030» ).

Адресна категорія педагогічних працівників: практичні психологи та соціальні педагоги закладів освіти м. Харкова та Харківської області зі стажем роботи до 3-х років.

Матерiали будуть доступнi до 28 травня 2022 року.

Змiст кейсу:

  1. Презетацiя Замазiй Ю.О., методиста Центру практичної психології, соціальної роботи та здорового способу життя, за темою «Нормативно-правова документація та планування діяльності фахівця психологічної служби».
  2. Презентація з завданням та тестовими питаннями.
  3. Список джерел, рекомендованих для опрацювання.
  4. Рекомендації щодо опрацювання матеріалів кейсу.

Для участі у веб-семінарі необхідно перейти за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1Bl2V9Ivw45s3Ns4bNw-SSPqlGlxAx0Wk?usp=sharing


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень