A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Інклюзивний марафон «Безбар’єрна Україна»

Дата: 26.05.2022 11:31
Кількість переглядів: 54

26 травня 2022 року КВНЗ "ХАНО" відкрив доступ до матеріалів семінару «Партнерська взаємодія як основа впровадження інклюзивного навчання» в межах Інклюзивного марафону «Безбар’єрна Україна». Семінар проводиться в асинхронному режимі. Матеріали будуть доступні до 25  червня 2022 року за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1hLwvYmDXWjb49qLQnQ79bXcKbjvxAyJX?usp=sharing

Запрошуємо взяти участь педагогів закладів дошкільної та загальної середньої освіти з інклюзивним навчанням та усіх бажаючих педагогів.

Зміст кейсу:

  1. Презентація за темою: «Партнерська взаємодія як основа ефективного інклюзивного навчання» (Лященко В.М., завідувач Ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти).
  2. Презентація за темою: «Шляхи удосконалення стилю, форм і методів співпраці педагогів і родини дитини з особливими освітніми потребами» (Лиско О.О., методист Ресурсного центру з підтримки інклюзивної освіти).
  3. Презентація за темою: «Партнерство як інклюзивна цінність» (Колісник О.В., викладач секції спеціальної та інклюзивної освіти).
  4. Перелік джерел для самостійного опрацювання.
  5. Рекомендації щодо опрацювання матеріалів кейсу.
  6. Тестове завдання.

« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень