A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Методичні рекомендації «Ключові аспекти організації освітньої діяльності в умовах воєнного стану»

Дата: 30.05.2022 08:27
Кількість переглядів: 42

Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти розроблено методичні рекомендації «Ключові аспекти організації освітньої діяльності в умовах воєнного стану» для керівників закладів загальної середньої освіти.

Рекомендації стали результатом організації діяльності закладів у надзвичайних умовах воєнного стану та багатовекторної підготовчої роботи до впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти в практику керівників ЗЗСО, яка організована за підтримки та у співпраці з департаментом освіти і науки облдержадміністрації. До збірника увійшли напрацювання за підсумками першої сесії постійно діючого вебінару «День директора в ДонОблІППО. 5 клас НУШ в практиці директора школи». 

Методичні рекомендації охоплюють питання організації трудових відносин та  освітньої діяльності в умовах воєнного стану, завершення 2021-2022 навчального року, підготовки до впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти та вирішення інших організаційних питань. Рецензентами рекомендацій виступили директор департаменту освіти та науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева та в. о. ректора ДонОблІППО Юлія Бурцева.

Рекомендації оприлюднені на сторінці відділу координації роботи центрів професійного розвитку педагогічних працівників сайту Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Ознайомитись з ними можна також  за покликанням: https://cutt.ly/5HBoKCq


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень