A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Про підсумки проведення конференц-зустрічі «Аналізуємо, пропонуємо, допомагаємо, співпрацюємо» 25.05.23

Дата: 29.05.2023 14:19
Кількість переглядів: 20

КЗ "Безлюдівський ЦПРПП" взяв участь 25 травня 2023 року разом з КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» у конференц-зустрічі «Аналізуємо, пропонуємо, допомагаємо, співпрацюємо» (у форматі Zoom-конференції), на яку було запрошено керівників місцевих органів управління у сфері освіти усіх територіальних громад Харківської області, директорів центрів професійного розвитку педагогічних працівників, центрів освітніх технологій районів м. Харкова

Під час конференції актуалізовано цілі, ключові вектори, сучасні тренди розвитку освіти на даному етапі, які визначено Міністерством освіти і науки України на нараді 18.05.2023 р..

 Проаналізовано результати та визначено основні напрями партнерської взаємодії КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» і місцевих органів управління у сфері освіти, методичних служб в організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти Харківської області в умовах воєнного часу; розкрито напрями трансформації та модернізації організації та змісту підвищення кваліфікації педагогічних працівників у Харківській академії неперервної освіти.

Також учасників заходу ознайомлено з кращими практиками побудови моделі методичної роботи в територіальних громадах Харківської області. Окреслено завдання щодо організації ефективної роботи територіальних методичних об’єднань як форми підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році.

Матеріали заходу розміщено за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1XBpwK464yQB_ipw_PtuVQEa3TcYoDKZ8?usp=sharing або завантажити повністю тут — Архів

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень