A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Педагогів запрошують на вебінар про самодопомогу у стресі

Дата: 28.03.2024 10:43
Кількість переглядів: 13

Інститут миру і порозуміння в рамках проєкту «Мирна школа» запрошує педагогів на вебінар «Компас самодопомоги: збалансоване життя вчителя в умовах війни».

Захід буде корисним педагогам, які відчувають, що потребують додаткової підтримки у власному ментальному здоров’ї та шукають баланс між своєю професійною та особистою сферами.

Програма вебінару пропонує глибокий аналіз факторів, які спричиняють стрес, і розробку практичних стратегій для їх подолання.

Учасники вебінару отримають не лише інструменти, а й ключові стратегії для зниження рівня стресу й вигорання: ефективні методи зниження стресу мають важливе значення для підтримки психологічного та фізичного здоров’я.

Також учасники обговорять розвиток особистісної стійкості як важливий компонент для успішного функціонування в сучасному світі, особливо в умовах війни та постійних змін.

Окрім того, будуть надані ефективні стратегії самопідтримки: уміння доглядати за собою і виявляти самоспівчуття, які є ключовими компонентами здоров’я та добробуту.

Організатори заходу запропонують систематичний підхід до розвитку самопідтримки, який містить практичні поради та вправи для зміцнення психічного та емоційного добробуту.

Водночас учасники вебінару дізнаються, як розробити особистий план відновлення, адже кожна людина має свої унікальні потреби та ресурси для відновлення психічного та фізичного здоров’я.

Захід відбудеться 29 березня о 15:00 в онлайн форматі.

Ведучою вебінару буде Тетяна Давидовська – сімейна психологиня та психотерапевтка з досвідом роботи понад 20 років, регіональна координаторка проєкту «Мирна школа», супервізорка, співзасновниця проєкту СвіТИ, тренерка проєкту «Єднання заради дії».

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Довідково: Інститут миру і порозуміння – українська громадська організація, яка спеціалізується на досягненні позитивних і стійких змін щодо формування соціального капіталу та зміцнення «соціальної тканини» нашого суспільства за допомогою діалогових та відновних практик.

«Мирна школа» отримала статус успішно завершеного експерименту всеукраїнського рівня відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1177 від 27.12.2022.

Проєкт підтримується урядом Німеччини через спільний внесок Програмного офісу forumZFD в Україні та Громадянської служби миру Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, та реалізується ГО «Інститут миру і порозуміння» (ІМіП) у співпраці з Інститутом модернізації змісту освіти МОН та Українським НМЦ практичної психології і соціальної роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень