A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад
"Центр професійного розвитку педагогічних працівників"
Безлюдівської селищної ради

Безкоштовний освітній проєкт для вчителів фізкультури «Грай за рівність»

Дата: 27.06.2024 09:28
Кількість переглядів: 13

Безкоштовний освітній проєкт для вчителів фізкультури «Грай за рівність»

Ми проти дискримінації у спорті і тому шукаємо прогресивних вчителів та вчительок фізичної культури зі всієї країни, які готові рухати суспільство подалі від стереотипів!

Якщо це про вас – реєструйтесь на спортивно-освітній проєкт «Грай за рівність», який Klitschko Foundation реалізовує за підтримки фонду DFB-Stiftungen.

👉 https://noteforms.com/forms/rejestraciia-na-projekt-grai-za-rivnist-il8ziy

Що на вас чекатиме після реєстрації? 

✔️ 80 учасників та учасниць, які проходять в наступний етап, відправляться на інтенсивну 4-денну офлайн програму, яка прокачає навички та надихне вчителів робити спорт доступним для всіх;

✔️ вчителі та вчительки проводять власні локальні спортивні проєкти: фестивалі, змагання, челенджі, щоб реалізувати на практиці принцип гендерної рівності. Всі, хто взяли участь та реалізують у своїй школі проєкти – отримають набори сучасного спортивного спорядження;

✔️20 освітян, які найкраще реалізують власні спортивні проєкти, візьмуть з собою команди учнів та учениць на 5-денну інноваційну навчальну програму на базі одного з футбольних клубів Української прем'єр-ліги.

«Грай за рівність» – проєкт, який якісно змінює підходи до спортивного виховання українців, тож ставайте частиною змін країни та реєструйтесь! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень